Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Βρίσκω τα επίθετα και τις μετοχές του κειμένου για την Καστοριά



Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και γράψτε τις μετοχές και τα επίθετα στην κατάλληλη στήλη του πίνακα:
            Απρόσμενη χαρά με περίμενε! Επιτέλους θα επισκεφτόμουν την όμορφη Καστοριά, με την υπέροχη λίμνη, τα παραδοσιακά σπίτια, τα γραφικά χωριά και τους φιλόξενους και πρόσχαρους κατοίκους. Η Καστοριά ήταν φημισμένη για τις εντυπωσιακές γούνες της. Σήμερα τα αξιοθέατά της μπορούν να κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο κάθε απαιτητικό επισκέπτη.
          Εκεί στο νομό Καστοριάς, μέσα στο ορεινό σύμπλεγμα και στην άγρια φύση με τους γραφικούς οικισμούς, με πυκνά δάση οξιάς και σπάνια χλωρίδα και πανίδα, σε έναν βιότοπο ιδανικό για την απειλούμενη υπό εξαφάνιση αρκούδα, λειτουργεί το οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου. Μόλις 22 χλμ. από την Καστοριά και σε υψόμετρο 1.610 μ. Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος, ασφαλής και εκχιονίζεται. Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια, σαλέ, μπαρ και άνετο πάρκιν.

Για το νομό Καστοριάς μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.gokastoria.com/ καθώς και στην ιστοσελίδα την Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς (Καστοριά.gr): http://www.kastoria.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Επίθετα
Επίθετα
Μετοχές
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...