Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

MIDWAY: Ένα συγκλονιστικό οπτικό ταξίδι στην καρδιά μιας εκπληκτικά συμβολικής περιβαλλοντικής τραγωδίας.

πηγή: //www.midwayfilm.com/
Την επόμενη φορά που θα πετάξεις ο,τιδήποτε στην παραλία...σκέψου!
Το ισχυρό μήνυμα της ομορφιάς και του έρωτα στη φύση του ντοκιμαντέρ Midway είναι έτοιμο να φτάσει στο παγκόσμιο ακροατήριο.
Κλικάρετε εδώ γία να δείτε το ντοκιμαντέρ
     Κοντά στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού, το νησί Midway είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Γης και η εικονική θέση του  συμβολίζει έναν κόσμο που αλλάζει. Σήμερα κατοικείται από ένα εκατομμύριο άλμπατρος Laysan - υπέροχα και όμορφα θαλασσοπούλια που κυμαίνονται πάνω από το σύνολο του Ειρηνικού. Το Midway είναι ένα πολυεπίπεδο θαύμα της φύσης και της ανθρώπινης ιστορίας ενώ επίσης χρησιμεύει ως ένας ισχυρός φακός σε μια συγκλονιστική τραγωδία του περιβάλλοντος: δεκάδες χιλιάδες άλμπατρος βρίσκονται νεκρά στο έδαφος, τα σώματά τους γεμίζουν με πλαστικό από τη Σκουπιδοπεριοχή του Ειρηνικού.

   Επιστρέφοντας στο νησί για πολλά χρόνια, η ομάδα μας έχει γνωρίσει και κινηματογράφησε τους κύκλους της γέννησης, της ζωής και του θανάτου των πουλιών αυτών ως μια πολυεπίπεδη αλληγορία για την εποχή μας. Με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Chris Jordan ως οδηγό μας, η ταινία  θα μας περπατήσει κατευθείαν στη φωτιά του τρόμου και της θλίψης, που αντιμετωπίζει την απεραντοσύνη αυτής της τραγωδίας και τη δική μας συνενοχή. Συγκλονιστικό!!!

 


 
     

 



 
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...