Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ένα διαδραστικό ταξίδι μέσα από την ιστορία των ΗΠΑ

πηγή: http://www.freetech4teachers.com/
 

 Η εφαρμογή Mission U.S.  προσφέρει δύο διαδραστικές διαδρομές μέσα από δύο σημαντικές εποχές στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί ως ρόλοι-παίζοντας παιχνίδια ή αποστολές. Και τα δύο παιχνίδια μπορούν να παιχτούν σε απευθείας σύνδεση εξ ολοκλήρου ή downloaded το παιχνίδι στο PC ή το Mac σας (χρειάζεστε μια σύνδεση στο Internet για να σώσει μια παρτίδα σε εξέλιξη). Η πρώτη αποστολή στο Mission U.S. βρίσκεται στη Βοστώνη το 1770. Οι μαθητές παίζουν το ρόλο του 14 ετών Nat Wheeler ο οποίος, μετά τη Σφαγή της Βοστώνης, πρέπει να επιλέξει σε ποιων το πλευρό θα βρίσκεται; Μια εισαγωγή με το  ενσωματωμένο  βίντεο παρακάτω.




Η δεύτερη αποστολή στην "αποστολή στις ΗΠΑ" βρίσκεται στο Κεντάκι και το Οχάιο το 1850. Οι μαθητές αναλαμβάνουν το ρόλο ενός δεκατεσσάρων χρονών σκλάβου, με το όνομα Lucy. Στην αποστολή των μαθητών είναι να ξεφύγουν από τη σκλαβιά στο Κεντάκι και να κινηθούν στο Οχάιο. Ένα ενσωματωμένο  βίντεο παρακάτω.


Εφαρμογές για την Εκπαίδευση
Παίζοντας την 
αποστολή στις ΗΠΑ θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για του μαθητές στο δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο  να μάθουν για δύο σημαντικές περιόδους στην ιστορία των ΗΠΑ. Έναυσμα για συζήτηση!
  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...