Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Mind the Buzz: Στην κορυφή του ελληνικού App Store

πηγή: http://portal.kathimerini.gr/

 
Μια ομάδα Ελλήνων κρύβεται πίσω από το παιχνίδι γνώσεων, με το όνομα Mind the Buzz, που διατίθεται αποκλειστικά στο App Store και περιλαμβάνει πάνω από 4500 ερωτήσεις και 10 κατηγορίες για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι γνώσεων κυκλοφόρησε στις 7 Νοεμβρίου και μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ελληνικού App Store σε όλες τις κατηγορίες, αποσπώντας θερμές κριτικές. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που σε λιγότερο από ένα μήνα, οι παίχτες του Mind the Buzz ξεπέρασαν τους 10,000 παίζοντας πάνω από 200,000 παρτίδες.
Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό παιχνίδι με ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, χωρισμένο σε 10 κατηγορίες γνώσεων, από Επιστήμη και Τεχνολογία μέχρι Κινηματογράφο και Lifestyle. Με μοναδικά γραφικά και ηχητικά εφέ, το Mind the Buzz προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και γνώσης, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, ευφάνταστα παράσημα και δυνατές αναμετρήσεις φίλων για το υψηλότερο σκορ.
ΤοMind the Buzz είναι διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 0,89€, ενώ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η LITE (δωρεάν)εκδοση, με περιορισμένες κατηγορίες. Προς το παρόν απευθύνεται μόνο σε κατόχους iPhone, αλλά ήδη σχεδιάζεται η εφαρμογή σε HD για iPad αλλά και για κινητά Android.
Χαρακτηριστικά παιχνιδιού:
-Πάνω από 4500 ερωτήσεις με 3 επίπεδα δυσκολίας.
-10 κατηγορίες ερωτήσεων: Επιστήμη, Γεωγραφία, Κινηματογράφος, Μουσική, Αθλητικά, Ιστορία, Τεχνολογία, Lifestyle, Ζώα-Φυτά και Τέχνες.
-3 ζωές (λάθη) σε κάθε παιχνίδι.
-1 λεπτό χρόνο σε κάθε ερώτηση.
-12 μοναδικά παράσημα τριών επιπέδων.
-Προφίλ χρήστη με σκορ ανά κατηγορία, παράσημα και ποσοστά επιτυχίας.
-Ρυθμίσεις παιχνιδιού για μουσική, ήχους και push notifications.
-Top10 με τα σκορ φίλων αλλά και όλων των παικτών του Mind the Buzz.
-Δυνατότητα πρό(σ)κλησηςφίλων μέσω email, smsκαι Facebook.
Κατεβάστε την πλήρη έκδοση τουMind the Buzz εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...