Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διαδίκτυο και Υγεία (infographic)

 
Το internet ως διαγνωστικό εργαλείο. 

Το Σεπτέμβριο του 2012, ερευνήσαμε πώς οι ενήλικες στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και την ψηφιακή τεχνολογία ως εργαλεία που σχετίζονται με την υγεία και την υγειονομική περίθαλψη.

Μεταξύ των ευρημάτων μας:
Το 81% των Αμερικανών ενηλίκων χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και το 59% λένε ότι έχουν εξετάσει σε απευθείας σύνδεση πληροφορίες για την υγεία κατά το παρελθόν έτος. Το 35% των Αμερικανών ενηλίκων δηλώνουν ότι έχουν σε απευθείας σύνδεση προσπαθήσει να καταλάβουν την ιατρική κατάσταση κάποιου άλλου, τρίτου.
Το 39% των αιτούντων για την υγεία σε απευθείας σύνδεση λένε ότι έψαξε για πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους. Ένα άλλο 39% λένε ότι έψαξε για πληροφορίες σχετικά με την υγεία κάποιου άλλου.
Επτά στους δέκα (69%) στις ΗΠΑ ενήλικες παρακολουθούν ένα δείκτη υγείας για τον εαυτό τους ή ενός αγαπημένου προσώπου και πολλοί λένε ότι αυτό έχει αλλάξει  συνολικά  την προσέγγιση για την υγεία τους, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από το Διαδίκτυο του Pew Research Center. Σε όλες:
  • 60% των ενηλίκων στις ΗΠΑ λένε ότι παρακολουθούν το βάρος τους, τη διατροφή, την άσκηση ή τη ρουτίνα τους.
  • 33% των ενηλίκων στις ΗΠΑ παρακολουθούν τους δείκτες υγείας ή τα συμπτώματα, όπως η αρτηριακή πίεση, το σάκχαρο του αίματος, τους πονοκεφάλους του ύπνου.
  • 12% των ενηλίκων στις ΗΠΑ παρακολουθούν τους δείκτες για την υγεία ή για συμπτώματα ενός αγαπημένου προσώπου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις και τα δεδομένα που σχετίζονται με αυτά τα ευρήματα, παρακαλώ δείτε: Δεδομένα 2012 Έρευνα Υγείας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...