Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Οι καλύτερες Εκπαιδευτικές Στιγμές - Εμπειρίες της χρονιάς! (2012-2013) / Best Educational Moments - Experiences of the year! (2012-2013)


  Με μία ακόμη ακαδημαϊκή - σχολική χρονιά να τελειώνει είναι αναπόφευκτοι οι απολογισμοί. Στο ... best of της χρονιάς που φεύγει θα έβαζα τις ακόλουθες εμπειρίες, ενώ αναπόφευκτα θα "αδικούσα" κάποιες άλλες ...:

Την εμπειρία, συνολικά, του Προγράμματος Comenius "Show me yourschoolIll show you mine"
comeniusshowmeyourschool.blogspot.gr/ στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας και ιδιαίτερα το συγκλονιστικό ταξίδι στα σχολεία της ΝΑ Γαλλίας.


A picture ... a thousand words! The reason why we became teachers!!!




Ετούτο το συναρπαστικό "ταξίδι" συνεχίζεται και μάλιστα την επόμενη σχολική χρονιά θα είμαστε οι οικοδεσπότες των Ευρωπαίων συναδέλφων φίλων μας!


  Στο επιστημονικό πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης "ΔΕΛΤΑ". 'Εχοντας την ευθύνη για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση του συγκεκριμένου Προγράμματος, δεθήκαμε με τους 25 εκπαιδευόμενους, με αποτέλεσμα να ανοίξει ένας ακόμη δυναμικός κύκλος συνεργασίας, επικοινωνίας, φιλίας μαζί τους, που μόνο η Εκπαίδευση Ενηλίκων σου χαρίζει!  
Την πρόσφατη επίσκεψη με τους μαθητές μου στο Μουσείο της Ακρόπολης, καθώς και την συγκλονιστική ανατροφοδότηση - δώρο που μου πρόσφεραν με τις ζωγραφιές και τα κείμενά τους.

Η "θλιμμένη" Καρυάτιδα: "Μου λείπουν οι αδελφές μου....!"
The "sad" Caryatid: "I miss my sisters ....!"

Τους συνειρμούς, τις εντυπώσεις και την αίσθηση που άφησε σε εμάς και τους μαθητές μας η παράσταση «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου,  με την σκηνοθετική σφραγίδα του καλού φίλου Τάκη Τζαμαργιά.



Την θεατρική παράσταση της γιορτής της 25ης Μαρτίου των μαθητών της Έκτης Τάξης του σχολείου μου, υπό τη σκηνοθετική οδηγία και την εμψύχωση του καλού συνάδελφου και φίλου, του Γιώργου Ψάνη και την καταλυτική συνδρομή της Μουσικού του σχολειού μας, της Βασιλικής Νικολάου.


Έμορφο και συναρπαστικό το ταξίδι μας; Δεν συμφωνείτε;! Συνεχίζοντας, λοιπόν, με τον καιρό να'ναι κόντρα!
Καλό καλοκαίρι!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...