Το να βρεις τα καλύτερα εργαλεία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Μπορεί ακόμη να θεωρηθεί ως μια αγγαρεία (για μερικούς). Τυπικά, ένας εντοπίζει μια χούφτα χρήσιμες εφαρμογές ή εργαλεία web και τα βάζει μέσω των ρυθμών του στο σπίτι. Στη συνέχεια, ίσως δεν χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά, επειδή κάθε εργαλείο πήρε πάρα πολύ καιρό να  καταλάβετε τη χρήση του, να την συνηθίσετε και μάλιστα να την εφαρμόσετε στην τάξη.
  Γι 'αυτό ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που θα βρείτε αυτό το Symbaloo που δημιουργήθηκε από το χρήστη lcobbs Λεπτομερώς παρουσιάζει 50 μεγάλα εργαλεία για την τάξη που είναι όλα εύκολο να εφαρμοστούν σε κάθε τάξη.
 
  Από το Animoto ως το Prezi, από το Dropbox στο Stixy, υπάρχουν πολλά για να τα ελέγξετε. Δεν γνωρίζω και τα 50 εργαλεία; Δεν το έκανα! Κάντε κλικ σε κάθε εικόνα για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με κάθε εργαλείο και να μάθετε περισσότερα.
  Το μίγμα είναι ενσωματωμένο κάτω και απαιτεί ένα κομμάτι του side-scrolling για να δείτε όλα αυτά. Αξίζει τον κόπο όμως! Θέλετε να τη δείτε σε ξεχωριστή καρτέλα; Κάντε κλικ εδώ!!! . Θέλετε να εξερευνήσετε ένα από τα εργαλεία λίγο περισσότερο; Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο τπου επιλεγεί το εργαλείο σας. Τόσο απλά!