Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Cosmos: Α Spacetime Odyssey»… / «Κόσμος: Μια Χωροχρονική Οδύσσεια»

Η έκθεση ComicCon έχει αποκτήσει πλέον το κύρος και τη δύναμη που κάνει τις εταιρείες να το επιλέγουν για κάθε είδους πρεμιέρες/λανσάρισμα των προϊόντων τους. Μεταξύ αυτών, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox που επiφύλαξε στους επισκέπτες της έκθεσης το τρέιλερ της αναβίωσης του πλέον δημοφιλούς ντοκιμαντέρ του πλανήτη.image

«Cosmos: Α Spacetime Odyssey»… «Κόσμος: Μια Χωροχρονική Οδύσσεια». Το τρέιλερ που μας φέρνει ξανά δίπλα στο πνεύμα του Καρλ Σαγκάν, άφησε όλους τους θεατές με ανοιχτό το στόμα και έδωσε μια εικόνα για τη σειρά ντοκιμαντέρ με το θαυμαστό σύμπαν στο οποίο ανήκουμε. Πάνω από 750 εκ. άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το «Κόσμος: Ένα προσωπικό ταξίδι» με αφηγητή τον ίδιο το Καρλ Σαγκάν.
Ο Καρλ Σαγκάν (θαν. 1996) ήταν ένας χαρισματικός αστροφυσικός / αστρονόμος και ο άνθρωπος που προσπάθησε να φέρει τη γνώση περί σύμπαντος σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα ντοκιμαντέρ, πολλά βιβλία, την αχαλίνωτη επιστημονική του φαντασία και την ενεργή εμπλοκή του στα εγχειρήματα της NASA. Αυτό το πνεύμα φέρει το «Cosmos» και βλέποντας το τρέιλερ το αντιλαμβάνεσαι άμεσα.
H σειρά ντοκιμαντέρ των 13 επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται το 2014 από το δίκτυο Fox, με παρουσιαστή το γνωστό Αφροαμερικανό αστροφυσικό Νιλ Ντε Γκρας Τάισον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...