Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

43 Πηγές Video Εναλλακτικές του YouTube

  πηγή: http://www.freetech4teachers.com/
 
Εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο μπορεί να βρεθεί  στο YouTube . Ωστόσο, δεν είναι σε θέση κάθε εκπαιδευτικός να έχει πρόσβαση στο YouTube στην τάξη του. Γι 'αυτό πριν από μερικά χρόνια είχα συντάξει μια μεγάλη λίστα των εναλλακτικών λύσεων στο YouTube. Με τα χρόνια, ορισμένες από αυτές τις περιοχές έχουν κλείσει. Οι  αγαπημένες μου πέντε εναλλακτικές πηγές στο YouTube αναφέρονται παρακάτω. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εδώ.
1. Επόμενο Vista είναι ένα μη κερδοσκοπικό, χωρίς διαφημίσεις site διαμοιρασμού βίντεο που τρέχει από την Google Certified. Το Επόμενο Vista έχει τρεις κατηγορίες βίντεο.  Λαμπτήρες κατηγορία είναι για τα βίντεο που σας διδάσκουν πώς να κάνετε κάτι ή και παρέχει μια εξήγηση ενός θέματος.  Παγκόσμια Προβολές κατηγορία βίντεο περιέχει βίντεο που δημιουργήθηκαν για την προώθηση της κατανόησης των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο. Βλέποντας Υπηρεσία κατηγορία βίντεο υπογραμμίζει το έργο των ανθρώπων που εργάζονται για να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων. Παρακολουθήστε την συνέντευξη που έκανα με τον Rushton για να μάθετε περισσότερα για την επόμενη Vista.
2. PBS βίντεο προσφέρει βίντεο από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές Frontline , NOVA, Φύση, και την αμερικανική εμπειρία. Για τους νεότερους το PBS Kids προσφέρει βίντεο, καθώς και. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι ψάχνετε, αλλά νομίζετε ότι PBS έχει το κατάλληλο βίντεο μπορείτε να αναζητήσετε το κέντρο βίντεο PBS από το θέμα.
3. Explore.org παράγει και φιλοξενεί υψηλής ποιότητας ντοκιμαντέρ και φωτογραφίες. Οι ταινίες και εικόνες που εστιάζονται στην εξερεύνηση του κόσμου και το έργο των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο. Ο Explore.org χρηματοδοτείται εν μέρει από το Ίδρυμα Annenburg .
 4. Το Εθνικό Συμβούλιο Κινηματογράφου του Καναδά προσφέρει πολλά εξαιρετικά βίντεο που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό.
5. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε σχετικά με τη Vimeo είναι η ποιότητα της εικόνας του βίντεο. Η ποιότητα εικόνας και ήχου από τα βίντεο στο Vimeo είναι κατά πολύ ανώτερη σε πολλά από αυτά που βρέθηκαν στο YouTube. Η Vimeo έχει όλες τις επιλογές κοινής χρήσης που βρίσκονται στο YouTube, αλλά σε ένα πολύ καθαρότερο και πιο εύκολο στη χρήση interface.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...