Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

7 sites που θα βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν για την Άγρια Ζωή /7 Sites for Helping Students Learn About Wildlife


Η Ημέρα της Γης Earth Day έρχεται την επόμενη εβδομάδα στις 22 Απριλίου. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου sites και εφαρμογές που θα βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν για την άγρια ​​φύση.
Το Arkive.org προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από βίντεο και εικόνες φυτών και ζώων. Τα βίντεο και οι εικόνες αρχειοθετούνται με βάση τα ζωικά, φυτικά, οικολογικά και γεωπολιτικά χαρακτηριστικά της περιοχής. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στις γκαλερί, επιλέγοντας μία από τις ευρείες κατηγορίες, στη συνέχεια, επιλέγοντας ένα αντικείμενο εντός της εν λόγω ευρείας κατηγορίας. Για παράδειγμα, επιλέξτε την Ανταρκτική και, στη συνέχεια, μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο για τα φυτά και τα ζώα που βρέθηκαν στην εν λόγω οικο-περιφέρεια. Τα βίντεο του ARKive μπορούν να μεταφορτωθούν για χρήση στην τάξη σας. Το ARKive προσφέρει μια ντουζίνα online παιχνίδια για τα παιδιά.

Το  "Πολικές Αρκούδες International" έχει κάποια σχέδια μαθημάτων lesson plans για τη διδασκαλία σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τον οικοτουρισμό, και τη διατήρηση. Θα βρείτε επίσης συνδέσμους σε μια παρουσίαση για πολικές αρκούδες και ωραία PDF για τις πολικές αρκούδες που περιέχουν ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι .
Το WWF Together  διαθέτει διαδραστικές ιστορίες για τα απειλούμενα ζώα σε όλο τον κόσμο. Κάθε μία από τις διαδραστικές ιστορίες περιλαμβάνει όμορφες εικόνες και βίντεο, στοιχεία σχετικά με τα ζώα και τα ενδιαιτήματά τους, καθώς και τις απειλές για κάθε ένα από τα ζώα.
Το Explore.org παράγει και φιλοξενεί υψηλής ποιότητας ντοκιμαντέρ και φωτογραφίες. Οι ταινίες και οι εικόνες επικεντρώνονται στην εξερεύνηση του κόσμου και το έργο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο.
Το Wild Earth είναι ένα site που έχει διοργανώσει περισσότερες από τρεις δωδεκάδες ζωντανές παρακολουθήσεις των ζώων.
ΤοWWF Wildfinder  είναι ένας διαδραστικός χάρτης, μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε την κατανομή των πάνω από 26.000 ζώων σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον χάρτη, με αναζήτηση ανά περιοχή και οικοσύστημα  ή να ψάξετε για ένα συγκεκριμένο ζώο. Όταν βρείτε ένα ζώο στο χάρτη, μπορείτε να ανοίξετε μια καρτέλα πληροφοριών για αυτό, έστω και αν ο πληθυσμός του απειλείται και να προβάλετε φωτογραφίες του ζώου.
Το  NOAA's Games Planet Arcade προσφέρει είκοσι πέντε εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους νέους φοιτητές. Τα παιχνίδια που προορίζονται να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν για τους ωκεανούς, την άγρια ​​ζωή και τις καιρικές συνθήκες. Είκοσι από τα παιχνίδια απευθύνονται σε θέματα που σχετίζονται με τη θαλάσσια ζωή.

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...